Svenska Molnlösningar AB

Molntjänster för din digitaliseringsstrategi


3. Vad är Digital Strategi?

Vad är Digital Strategi?

3. Vad är Digital Strategi?

Digital strategi är att omfamna ny teknik för att få specifika konkurrenskraftiga affärsfördelar.

Digital strategi för de flesta organisationer handlar om teknik och en plan för att modernisera system, arkitektur och teknik i hopp om att skapa en konkurrensfördel. Tekniska resurser skapar emellertid inte något värde för sig själva.

Digital strategi handlar om att göra saker, för att skapa en konkurrensfördel med din organisation för att anpassa sin kritiska kapacitet med ny digital teknik som gör att du kan skapa värde som ingen annan konkurrent kan göra.

Lås upp din tillväxtpotential och fokusera på att bygga en organisation och kultur som kan realisera den strategi som passar dig.

Tänk på att det ställs nya krav på de digitala verktygen idag. De ska klara av att kunna vara ett stöd för företagets arbetsprocesser, oberoende var den anställde befinner sig. De ska klara av att ge information om aktuellt läge, till samtliga. När alla har samma bild av läget, går det agera adaptivt och agilt efter de satta strategierna.

Gå över till att arbeta teambaserat, facilitera in de vägledande principer som när de kommuniceras och antas, genererar ett önskat mönster av integrerat beslutsfattande.

Iterera sedan fram de bästa metoderna för de operativa momenten.Svenska Molnlösningar AB

Denna hemsida använder inte cookies  Mer om integritetspolicy