Integritetspolicy

Integritetspolicy för personuppgifter

Vilka vi är:
Svenska Molnlösningar AB som arbetar på uppdrag åt Visual Strategy Norden AB vilka äger och förvaltar varumärket/molntjänsten VisPlan.
Visual Strategy Norden AB har sitt huvudkontor i Sverige på Cylindervägen 18, Nacka Strand. Microsoft är leverantör av servertjänsten, vars servar finns i Europa, i Nederländerna och Irland. Svenska Molnlösningar AB finns i Vendelsö i Haninge.

Adresshantering i Nyhetsmejlet:
För de som väljer att få ett nyhetsmejl och frivilligt lämnar ifrån sig sin mejladress, gäller följande. Nyhetsmejl kommer att skickas ca. en gång ca. en gång i månaden eller då viktiga uppdateringar av tjänsten kommit.
Nyhetsmejlet kan när som helst avregistreras genom att klicka på en länk i slutet av nyhetsbrevet.

Adresshantering i bloggen:
Om du skriver på vår blogg, väljer du själv om du vill visa ditt namn. Det som skrivs i bloggen kan bli synbart i hela världen och kan komma bli synbart en längre tid tills bloggämnet har blivit inaktuellt och tas bort. Bloggen granskas manuellt.

Adresshantering vid en beställning av en presentation:
För de som väljer att boka en presentation kommer kontaktuppgifterna behållas om företaget blir kund eller på begäran, annars inte.

Adresshantering innan en kundrelation:
Svenska Molnlösningar AB äger kontaktuppgifterna som aggregerats via nyhetsbrev/kundkontakter. Vi arbetar inte med förmedling av adresser och kommer aldrig sälja adresser till 3:e part.

Adresshantering vid en kundrelation:
Svenska Molnlösningar AB arbetar med försäljning av andra leverantörers molntjänster.
Svenska Molnlösningar AB äger kontaktuppgifterna helt fram till då en kontakt blir kund hos molntjänstens leverantör. Då delas adressen till molntjänstens leverantör som då blir huvudägare till adressen. Kundens kontaktuppgifter omfattas då dels av Svenska Molnlösningar AB Integritetspolicy för personuppgifter och molntjänstens leverantörs integritetspolicy för personuppgifter .
Svenska Molnlösningar AB kommer att fortsätta att skicka ut informations- eller nyhetsbrev om sådant som kan vara av värde för sin tidigare kontakt. Det kan vara nyheter om tjänsten, artiklar och bloggar etc. Detta som en service. Utskicken kan avbokas. Då kommer all kontakt från Svenska Molnlösningar AB att upphöra.

Denna hemsida använder inte cookies  Mer om integritetspolicy