61. Floskler-populism-okunskap hänger i hop

Floskler-populism-okunskap hänger ihop.

61. Floskler-populism-okunskap hänger ihop.


Ärligt talat, har inte du också fått nog av åsikter utan en logisk tanke bakom. Börjar det inte bli dags för de som trängs framför tv-kamerorna med sina åsikter; att de levererar argument som har stöd i forskning eller beprövade kända metoder.

Eller varför inte att de genom lateralt tänkande levererar en helt ny lösning som ingen har tänkt på tidigare. Då får man ju ett kvitto på att personen kan tänka.

Den person som använder sig av floskler och populism ger ett kvitto på att personen är lat. Om man nu ska trängas framför kameran och vara med att föra debatten. Ja, då gäller det att hen orkar göra en analys av den aktuella kunskapen för att presentera en egen åsikt som är kunskapsbaserad.

Vi står nu inför uppdraget att genomföra den största omställning av världsekonomin sedan andra världskriget. Floskler och populism är då inte lösningen.

Ps. Då allt är oerhört komplext numera, så är det bästa att jobba i team. Dels för att höra vad andra har att säga, dels för att lära av andra. Bara då kommer de kreativa lösningarna fram.


Svenska Molnlösningar AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna hemsida använder inte cookies  Mer om integritetspolicy