62. Så får du fler intraprenörer i företaget

Så får du fler intraprenörer i företaget.

62. Så får du fler intraprenörer i företaget.

Varenda företagare vill att deras anställda ska bidra till företagets/verksamhetens lönsamhet. Då gäller det att man försöker bädda för det, så att alla anställdas bästa kommer fram.

Tyvärr har vi fortfarande företag och organisationer där man inte ger sina medarbetare förtroende och möjligheter att utveckla sig själva och arbetet de utför. De ”doers” som bara kör på, får sällan uppskattning, de tas för givna. De övriga gör som man alltid har gjort.

Använd det tillitsbaserade ledarskapet för att komma vidare som chef/ledare. Ge de anställda förtroendet och resurserna att lösa uppgiften efter ”teamets eget huvud”. Finns sedan ett bra flödesorienterat digitalt stöd, sanktionerat från företagsledningen kommer dessa doers kunna utkristalliseras till intraprenörer. Intraprenörskap smittar av sig och teamet som helhet får ett engagemang och därmed ökad motivation.

Genom ökat engagemang och motivation, lockas det fram ännu fler intraprenörer i företaget.

Detta skapar framgång.

Framgång ska man fira, glöm inte det!


Svenska Molnlösningar AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna hemsida använder inte cookies  Mer om integritetspolicy