63. Molntjänster är hybridarbetsplatsens nya normala

Molntjänster är hybridarbetsplatsens nya normala

Molntjänster är hybridarbetsplatsens nya normala

Naturligtvis finns massor av arbeten som måste utföras på plats. Det kommer vara så en lång tid framöver. Men ju mer digitaliseringen ökar, desto oftare kommer olika yrken att utmanas/omprövas i hur de egentligen kan utföras. Det är den ena sidan, å andra sidan måste fysiska arbetsplatser utvecklas så att de känns meningsfulla att åka till.

Ja, det är verkligen inte lätt att vara arbetsgivare idag. Det ska vara duschutrymmen, säker förvaring och laddningsmöjligheter för cykeln. Det ska vara trevliga utrymmen för projekt eller samvaro. Lunchen ska vara näringsriktig och kunna fixas snabbt och enkelt. Ska det vara landskap eller kontor, med tanke på smittoriskerna. Eller ska man dela sitt stora kontor till tre, så inte hela företaget blir utslaget nästa pandemi?

Utöver utmaningarna/möjligheterna, för den rent fysiska delen av denna förvandling, så tillkommer nya möjligheter/yrken i digitaliseringens spår. Det gäller att företagets anställda har programvaror som är anpassade till arbetsuppgiften. Idag innebär detta att man får tillgång till specialanpassade molntjänster som hjälper den anställde att arbeta efter sin bästa förmåga och bli supereffektiv.


Svenska Molnlösningar AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna hemsida använder inte cookies  Mer om integritetspolicy