1. Visualisera eller stagnera

Visualisera eller stagnera

Visualisera eller stagnera

Det strategiska ledarskapet är att utvärdera och visualisera, att jobba med människors mindset, dvs att påverka tanke och därmed handling. Att visualisera mål och skapa mentala bilder av organisationens strategi är en central uppgift för dagens beslutsfattare som vill vara ledare. Vid visualisering av en verksamhetsstrategi, faciliteras aktiviteterna in i visualiseringen. Efter det är genomfört, kommer ledarskapsfrågan vara kopplad till strategiprocessen. De anställda är med på tåget och alla börjar arbeta adaptivt och agilt och verksamheten lyfter.

För att lyckas med en strategi krävs det nya sätt att tänka och att arbeta. Visualisering är en av dessa nya metoder för att klara av att navigera i en komplex värld.

VisPlan är ett modernt visualiserat planeringssystem, en metodvara, som har inbyggd ”konsulting”. Det innehåller ett metodstöd i form av korta filmer som i steg hjälper dig. VisPlan är en del av Teams och har symbiosfunktion med Planner och Project.

I verktyget visualiseras strategierna, alla i organisationen kan i realtid se vad som händer.

Rapporteringen som sker med hjälp av en trafikljusfunktion är direkt. Behovet av möten och PowerPoints minskar dramatiskt.

Den nya tidens ledare står vid ett vägval, visualisera eller stagnera.

Vad väljer du?


Svenska Molnlösningar AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna hemsida använder inte cookies  Mer om integritetspolicy