46. Verksamhetsdriven IT

Verksamhetsdriven IT

46. Verksamhetsdriven IT

Den senaste generationen planeringshjälpmedel, benämns verksamhetsdriven IT. I en sådan är det av betydelse vad du skriver in. Det är din text som styr processen mot ditt tillståndsmål, -ditt end statement och dina satta strategiska målområden -dina strategic objectives.

I verksamhetsdriven IT är det inte processen som styr dig så att du tvingas fylla i en massa saker i efterhand, för att få ihop det. I verksamhetsdriven IT är det teamets kollektiva intelligens och det skrivna ordet, i de gemensamma beskrivningarna i vad som ska göras, som förflyttar din organisations position mot ett mera gynnsamt läge under hela processens gång.

Redan i ett tidigt skede kommer din verksamhet att börja lyfta. Har du en modern verksamhetsdriven IT-lösning kommer du att kunna arbeta agilt och adaptivt. Och du kommer att kunna dra nytta av de nya positioner som din organisation uppnår.

Du har väl ett strategiplaneringshjälpmedel som är verksamhetsdrivet?

Om inte, kontakta mig!


Svenska Molnlösningar AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna hemsida använder inte cookies  Mer om integritetspolicy