54. Digitalisera din strategi!

Digitalisera din strategi!

54. Digitalisera din strategi!

Digitaliseringen sker nu med en enorm kraft. Under en lång tid har det utbildats människor som på ett eller annat sätt arbetar med att digitalisera något. Det kan vara digitalisering av en tjänst eller skapandet av nya digitala lösningar som inte går att göra, om de inte vore digitala.

Alla påverkas av digitaliseringen, från man föds med digitalt styrd vällingmaskin, Varumärke + ”Formula Pro Advanced” för 3000 spänn, till en minnesplats på nätet, vid ens död

Det är nu viktigt att ta greppet om det digitala livet mellan vällingmaskinen och minnesplatsen.

På de digitaliserade planeringssystem som styr ens arbetsliv, behöver man vara extra vaksam.
De har sitt ursprung från de sista dekaderna på 1900-talet, då det var ett kontrollerande ledarskap och processtyrning. Idag har de flesta företag en situation med mer tillit till medarbetaren och mycket att tjäna på att arbeta i flöden. Att då arbeta kvar i system som bygger på ett kontrollerande ledarskap och processtyrning, är helt ologiskt. Systemen behöver vara agila och adaptiva och man ska kunna iterera fram bästa strategi.

Ett planerings-, strategisystem ska vara en tjänare till teamet som löser uppgiften. Inte ett system med en massa tjänare som sköter en back log.

Vad är din åsikt?


Svenska Molnlösningar AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna hemsida använder inte cookies  Mer om integritetspolicy